Vrijdag 20 september start verkoop Waterwijk Fijnaart

Vrijdag 20 september om 15.00 uur start de inschrijfperiode voor de Waterwijk in Fijnaart. De speciale informatiemarkt in De Parel biedt de mogelijkheid om meer informatie te verzamelen én je direct in te schrijven. In de nieuw te ontwikkelen Waterwijk zijn veel watervoorzieningen en openbaar groen en bepaal je zelf de grootte van je kavel én het type woning dat je wilt bouwen.

Inschrijven tijdens de informatiemarkt kan schriftelijk of digitaal. Kies je voor digitaal inschrijven? Neem dan je DigiD mee en zorg dat je via iDEAL de waarborgsom van € 250,00 kunt betalen. Ook is het verkoopteam van de gemeente Moerdijk aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 18 oktober. Daarna vindt de loting plaats door de notaris. Op dinsdag 5 november kies je als inschrijver tijdens de reserveringsavond je stroken, dit op volgorde van de loting. Wil je meer weten over de exacte spelregels: ga naar www.waterwijkfijnaart.nl

In fase 1 kun je al starten met bouwen vanaf medio maart 2020. Dus het blijft niet alleen bij erover fantaseren, maar direct boter bij de vis. Wil je pas in een latere fase aan de slag? Dat kan ook: schrijf je dan wel ook nu al in en zorg zo voor een hogere plaats op de lijst voor één van de volgende fases.

Je kunt zelf de grootte van je kavel bepalen, er is dus genoeg ruimte om je woonwens echt uit te laten komen. Van rijtjeswoning tot vrijstaand wonen: in Waterwijk Fijnaart is het allemaal mogelijk. Laat je daarom informeren en zeker ook inspireren op de informatiemarkt: architecten, aannemers, bouwers van cataloguswoningen, bouwadviseurs, notaris en hypotheekadviseurs: ze brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van al je mogelijkheden.