Adverteren op KijkopMoerdijk.nl

KijkopMoerdijk.nl is het platform voor de gemeenschap in de gemeente Moerdijk. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopMoerdijk.nl.

KijkopMoerdijk.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Moerdijk.

KijkopMoerdijk.nl biedt twee communicatiemogelijkheden:
1. Profielpagina
2. Communicatieabonnement

Profielpagina: professionele algemene presentatie van uw organisatie

Met een profielpagina wordt uw organisatie op een losse pagina met tekst en beeld – die wij voor u ontwikkelen – professioneel gepresenteerd. U ontvangt daarbij van ons rechten om de teksten en beelden op uw pagina op ieder gewenst moment aan te laten passen. Bij een uitgebreide profielpagina wordt u wisselend uitgelicht in de algemene diaslider, aanwezig op alle pagina’s binnen KijkopMoerdijk.nl.

KijkopMoerdijk.nl biedt twee typen profielpagina’s:

Profielpagina ‘Basis’: € 17,50 per maand (excl. btw)
Profielpagina ‘Uitgebreid’: € 25,00 per maand (excl. btw)

Voorbeelden van profielpagina’s vindt u op de Pagina Aanbieders

Communicatieabonnement: direct en onbeperkt communiceren met uw lokale doelgroepen

Met een communicatieabonnement  kunt u op KijkopDrimmelen.nl via aantrekkelijke advertentieplaatsingen op een effectieve en zeer voordelige manier direct in contact staan met uw doelgroepen. De advertenties die voor u worden opgesteld, worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de pagina aanbiedingen. Uw advertenties worden daarnaast wisselend uitgelicht op alle pagina’s binnen KijkoMoerdijk.nl. Met een communicatieabonnement ‘basis’ kunt u 1 keer per maand een advertentie plaatsen, met ‘basis plus’ 2 keer per maand en met een abonnement ‘uitgebreid’ zelfs onbeperkt. Elke advertentie blijft 2 weken lang actief (behalve als u zelf aangeeft dat deze tijd korter moet zijn).

KijkopMoerdijk.nl biedt drie typen communicatieabonnementen*:

Communicatieabonnement ‘Basis’: € 45,00 per maand (excl. btw)
Communicatieabonnement ‘Basis plus’: € 70,00 per maand (excl. btw)
Communicatieabonnement ‘Uitgebreid’: € 95,00 per maand (excl. btw)

Voorbeelden van advertenties die u kunt plaatsen met een communicatieabonnement vindt u op de Pagina Aanbiedingen

* Een communicatieabonnement wordt driemaandelijks gefactureerd, waardoor uw marketinginvesteringen verspreid worden over het jaar. Een communicatieabonnement wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar, is alleen af te nemen in combinatie met een profielpagina en wordt niet automatisch verlengd. Wij nemen contact met u op aan het einde van de looptijd van uw abonnement.
    Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te laten plaatsen aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht en inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules van de door u aangeleverde bestanden.

    Ik ga namens de organisatie die ik vertegenwoordig akkoord met de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement van dit platform