Sponsoring verenigingen en ideële organisaties

Het is belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopMoerdijk.nl. Daarbij begrijpen we dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopMoerdijk.nl verenigingen en ideële organisaties uit de gemeente Moerdijk die niet beschikken over het benodigde budget.

Als sponsoring ontvangt u van KijkopMoerdijk.nl gratis een profielpagina en communicatieabonnement. Het enige dat wij van uw vereniging/ideële organisatie verwachten is dat u de moeite neemt om actief te communiceren op KijkopMoerdijk.nl.

Gratis profielpagina

Verenigingen en ideële organisaties ontvangen als sponsoring een gratis profielpagina op KijkopMoerdijk.nl. Met een profielpagina wordt uw vereniging/ideële organisatie op een losse pagina met tekst en beeld professioneel gepresenteerd.

Voorbeelden van profielpagina’s van verenigingen vindt u op de Pagina Verenigingen.

Gratis communicatieabonnement

Verenigingen en ideële organisaties ontvangen als sponsoring een gratis communicatieabonnement op KijkopMoerdijk.nl. Met een communicatieabonnement  kunt u kosteloos al het nieuws over uw vereniging, begeleid door minimaal één foto, mailen naar info@kijkopmoerdijk.nl en wij plaatsen deze berichtgeving onder het laatste nieuws. Bezoekers op KijkopMoerdijk.nl kunnen uw promoties lezen en blijven daardoor volledig op de hoogte van uw vereniging/organisatie.

    Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te laten plaatsen aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht en inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules van de door u aangeleverde bestanden.

    Ik ga namens de organisatie die ik vertegenwoordig akkoord met de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement van dit platform