Verhuurmaat is al klaar voor de feestdagen

Verhuurmaat in Zevenbergen is er wat vroeg bij, maar in deze tijd vinden zij dat ze wel iets gezelligs kunnen doen voor hun klanten. Daarom hebben de medewerkers van Verhuurmaat de entreeruimte nu al omgetoverd tot kerstwalhalla.

Van een enorme kerstboom in het midden van de ruimte tot een kerstdorp met lichtjes en muziek en van een grote zingende en dansende rendier tot kersthangers in de vorm van gereedschap. En dit alles in de huiskleur van Verhuurmaat; lichtblauw. “Je moet er zelf iets van maken hè in deze gekke tijd”, vertelt eigenaresse Bianca. Samen met haar man Michael en hun team runnen ze het verhuurbedrijf aan de Campagneweg 5q in Zevenbergen. Terwijl Michael zich ook bij ons gesprek voegt, wordt er heen en weer gegrapt met het personeel. “We zijn eigenlijk meer een familiebedrijf, zo’n intiem en gezellig team hebben we. Zo’n huiselijk gevoel willen we ook aan onze klanten bieden. Mede daarom hebben we de entree al zo vroeg aangekleed in kerststijl. Het zijn de kleine dingen die het doen.”

Verhuurmaat houdt zich voornamelijk bezig met verhuur op het gebied van gereedschap, (klein) materieel, mobiele toiletten en containers, maar het bedrijf is onlangs uitgebreid met servicepunten van DHL, Wish, Homerr en UPS. Nu kunnen er dus niet alleen allerlei producten gehuurd worden, er kunnen ook pakketjes worden verstuurd en opgehaald. “We zijn een speciaal bedrijf”, lacht Michael. “Ja, dat is gewoon zo. Daarom hebben we nu ook alvast de boel versierd, dat past wel bij ons.”

Op 27 november is het ‘Black Friday’, maar bij Verhuurmaat is de actieperiode omgedoopt tot ‘Blue Friday’. Dat klinkt niet alleen een stuk gezelliger, dat is het ook echt. Van 20 november tot en met 5 december krijg je bij het verhuurbedrijf namelijk tot wel 20% korting op heel veel producten in het ruime assortiment. Wilt u meer weten of dat ruime assortiment eens nader bekijken? Klik dan verder naar de website www.verhuurmaat.nl.

Beelden bij dit artikel