V.V. Klundert verwelkomt spelers en families tijdens jaarlijkse Familiedag

Gisteren was het ook feest bij V.V. Klundert. Traditiegetrouw organiseerde de voetbalclub de familiedag, waarbij de spelers en hun families van harte welkom zijn om een gezellige dag en afsluitende barbecue te beleven. De dag startte met de ouder/kind wedstrijden, waarbij alle kinderen van de teams JO7 t/m JO13 tegen hun ouders streden, gevolgd door het zesde Leen de Bakker toernooi.

De man die volgens het kantinemeisje alles weet, is Jan. Jan stond ons vriendelijk te woord en legde ons uit: "De ouder/kind wedstrijden zijn voor de lol. We organiseren dat ieder jaar en het is inmiddels een ware traditie geworden. Leen de Bakker is erelid en is inmiddels al 40 jaar actief en betrokken bij de club. We spelen vandaag voor de zesde keer het Leen de Bakker toernooi, waarbij de senioren om de cup strijden. Er worden onderling teams gemaakt, waarbij de spelers uit verschillende seniorenteams komen."

Na dat laatste toernooi, volgde gistermiddag de officiële ingebruikname van het nieuwe speeltoestel, welke pas sinds deze week op het voetbalterrein is geplaatst. "De jeugdspelers van JO7 t/m JO9 hebben de afgelopen drie jaar collecte gelopen voor Jantje Beton en hebben op allerlei manieren geld ingezameld. Het is wel super dat ze zélf moeite hebben gedaan voor het nieuwe speeltoestel. Uiteraard heeft de club wel een bijdrage geleverd voor plaatsing en montage", aldus Jan. 

De huldiging van de kampioensteams van dit seizoen was het laatste officiële gedeelte voordat de barbecue en de aansluitende feestavond losbarstten. Wij liepen 's middags ook even bij de voetbalclub aan de Molenvliet binnen en maakten leuke actiefoto's van de ouder/kind wedstrijden. Wij konden zelf niet blijven tot de huldiging, dus we krijgen foto's van de hoffotografe van V.V. Klundert. Die foto's volgen in een artikel op een later moment.

Bekijk alle foto's die wij gisteren tijdens de familiedag maakten in het fotoalbum die wij speciaal voor u hebben ingericht, via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/albums/familiedag-vv-klundert.html

Beelden bij dit artikel