Koninklijke onderscheiding voor Kees Rombouts en Frank van der Weerd uit Fijnaart

Gisterenmiddag tijdens de jubileumviering van V.V. De Fendert zijn voorzitter Kees Rombouts en secretaris Frank van der Weerd koninklijk onderscheiden. Beide heren zijn benoemd tot Lid in de Orde van de Oranje-Nassau vanwege hun betrokkenheid bij R.K.V.V. Kaaise Boys en V.V. FSV, die na de fusie in 2011 samen gingen als V.V. De Fendert.

De afgelopen dagen vierde de voetbalclub '90 jaar onafgebroken competitievoetbal in Fijnaart' met een groots jubileumfeestje. Naast de foto's van de uitreiking van de koninklijke onderscheidingen die u in de fotoslider boven dit artikel kunt bekijken, maakten wij ook foto's van de feestelijkheden. Die volgen in een artikel later vandaag.

Verdiensten van de heer Frank van der Weerd (57 jaar) uit Fijnaart

  • 1989 – 2011 Bestuurslid (1989-1993), secretaris (1993-1996) en voorzitter (1996-2011) van v.v. FSV te Fijnaart. Hij hielp bij de bouw van de kantine en de kleedkamers. Ook was hij een drijvende kracht achter de fusie met de RKVV Kaaise Boys. Hieruit ontstond de v.v. De Fendert.
  • 2011 – heden Secretaris (2011 – heden) van de v.v. De Fendert te Fijnaart. Daarnaast is hij jeugdscheidsrechter en wedstrijdsecretaris.

Verdiensten van de heer Kees Rombouts (55 jaar) uit Fijnaart

  • 1985 – 2011 Vrijwilliger bij en bestuurslid (2001 – 2004) en voorzitter (2004 – 2011) van de RKVV Kaaise Boys te Fijnaart. Hij was trainer van diverse (jeugd)teams, lid van de kascommissie en voorzitter van de jeugdcommissie. Bij de fusie met de v.v. FSV speelde hij een belangrijke rol. Uit deze fusie ontstond de v.v. De Fendert.
  • 2011 – heden Voorzitter van de v.v. De Fendert uit Fijnaart. Hij is tevens coördinator van de seniorenteams, leider van een elftal, wedstrijdsecretaris van de jeugd, gastheer, consul en scheidsrechterscoördinator.


KijkopMoerdijk feliciteert beide heren van harte met het verkrijgen van deze mooie onderscheiding! 

Beelden bij dit artikel