Uitglijden en wegrijden in Langeweg

De volgende laatste schooldag die wij vandaag bezochten was die in Langeweg. Hier stond de ochtend in het teken van de verjaardagen van de meesters en juffen van de Mariaschool, een escape room, vossenjacht en het uitglijden van zeven leerlingen van groep 8. Britt, Jard, Lotte, Stijn, Stijn, Mark en Emil gleden van de glijbaan het schoolraam uit en werden door meester Jona in een kruiwagen, langs een erehaag en onder een ballonnenboog, het plein afgereden. Na het uitglijden van groep 8 werd er natuurlijk ook afscheid genomen van alle andere kinderen, waarbij ook de nodige cadeautjes werden uitgedeeld. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

*In goed overleg met de school hebben wij foto's gemaakt van de kinderen met in achtneming van de AVG. Mocht er onverhoopt toch een foto tussen zitten waar u bezwaar tegen heeft, kunt u ons dit kenbaar maken via info@kijkopmoerdijk.nl. Vermeld dan duidelijk om welke foto het gaat.

Beelden bij dit artikel