Rennen, duiken, glijden en hard lachen in dorp Moerdijk

De aller-aller-laatste schooldag die wij bezochten was die van basisschool De Klaverhoek in dorp Moerdijk. Groep 8 mocht daar vandaag uitglijden, evenals drie kindjes die deze vakantie gaan verhuizen en dus de school zullen verlaten. Ook in Moerdijk werd uitglijden wel heel letterlijk genomen, want de kinderen renden, doken en gleden over de waterbaan die met zeepsop lekker glad gemaakt was. Dat leverde vervolgens weer blije gezichten en hard gelach op van zowel de kinderen, als hun medeleerlingen als de toeschouwers die stonden te kijken!
 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

*In goed overleg met de school hebben wij foto's gemaakt van de kinderen met in achtneming van de AVG. Mocht er onverhoopt toch een foto tussen zitten waar u bezwaar tegen heeft, kunt u ons dit kenbaar maken via info@kijkopmoerdijk.nl. Vermeld dan duidelijk om welke foto het gaat.

Beelden bij dit artikel