Tweede editie Fiets4daagse Fijnaart evenaart succes van vorig jaar

Zul je net zien; organiseer je in 2019 voor de eerste keer na 33 jaar een succesvolle fiets4daagse in Fijnaart, breekt er in 2020 als je het nog eens wil herhalen, een virus uit dat roet in het eten gooit. WielerToerClub Heij=Fijn kon en wilde dat niet laten gebeuren en dus zette de club alles op alles om tóch een tweede editie van het vierdaags fietsevenement neer te zetten. En met succes: gisterenavond verschenen er op de allereerste dag 95 deelnemers aan de start.

Het was wikken en wegen voor de leden van de wielerclub. ‘Moeten we dit wel doen, moeten we dit niet doen’, maar na goed overleg zag Heij=Fijn in dat je gerust een coronaproof fiets4daagse kunt organiseren. Met mondkapjes, ontsmettingsmiddel, dranghekken, pijlen en gezond verstand werd op de eerste dag dan ook alles in goede banen geleid. Alle deelnemers vertrokken met een routekaart, een rolletje snoep en een grote glimlach voor hun tocht. De jongste en meest behaarde deelnemer van de fiets4daagse dit jaar, was Coco. Coco is een 1-jarige Chihuahua die in zijn mandje voor op de fiets van zijn baasje eens lekker van de fietstocht ging genieten.

Heb je de aankondiging van de fiets4daagse nu helemaal gemist en zou je het leuk vinden om deze week ook nog mee te doen? Dat kan! Want van een vierdaagse kun je ook een driedaagse maken; WTC Heij=Fijn nodigt iedereen uit om zich vanavond nog in te schrijven en mee te doen. Als je drie van de vier dagen hebt gefietst, krijg je alsnog een leuk aandenken mee naar huis. Inschrijven kan vanavond vanaf 18.00 uur bij The Family, Molenstraat 16 in Fijnaart. Meer informatie is te vinden op: www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse.

Wij waren gisterenavond aanwezig bij de start en zetten de deelnemers op de foto. U bekijkt alle foto’s die we maakten in het fotoalbum dat we speciaal hiervoor inrichtten, via deze link: www.kijkopmoerdijk.nl/albums/fiets4daagse-fijnaart-2020