Sinterklaas ontvangt kinderen in Zevenbergen

Dat de aankomst van de Sint dit jaar anders dan anders zou verlopen, is een ieder wel duidelijk. De Stichting Intocht Sint-Nicolaas Zevenbergen heeft vanmorgen als eerste bekendgemaakt hoe de aankomst van de goedheiligman er in Zevenbergen uit zal zien. Op 14 november a.s. zal de Sint niet op zijn stoomboot de haven inkomen, maar de kinderen in de sporthal ontvangen.

Staan normaal gesproken kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s de Sint op te wachten, zal het dit jaar andersom zijn. Sinterklaas en zijn Pieten zullen op deze zaterdag in De Borgh aanwezig zijn om een groot feest te vieren. Vanwege de anderhalvemetermaatregel kan niet iedereen tegelijk komen en zal er dus een reservering gemaakt moeten worden via de website van de stichting. Hoe dit verder allemaal in zijn werk gaat, zal de stichting ruim van tevoren kenbaar maken.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de aankomst van de Sint in Zevenbergen op 14 november? Volg dan Sinterklaas Zevenbergen op Facebook of kijk eens op de website: www.sinterklaaszevenbergen.nl.