Gebruikte goederenmarkt in Zevenbergen

Aanstaande zaterdag, 12 september, vindt in Zevenbergen de gebruikte goederenmarkt van de gezamenlijke kerken plaats. De goederenmarkt vindt u op de Markt en in de RK Bartholomeuskerk staan vele boeken uitgestald. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u zich te buiten aan de vele spullen die de markt rijk is.

De markt zal dit jaar weer goed gevuld zijn met allerhande artikelen. Van boeken tot gereedschap, van (kleine) elektrische apparaten tot huishoudelijke spullen en van speelgoed tot curiosa. Het harmonieorkest van Muziekvereniging Zevenbergen zal spelen tussen +/- 11.30 – 12.15 uur. Ook blaaskapellen Floes en Bultse Herrie komen spelen; Floes tussen 13.00 en 14.00 uur, Bultse Herrie tussen 14.30 en 15.30 uur. Vanwege het coronavirus zal er een verplichte looproute worden gehanteerd en zal aan de bezoekers worden gevraagd (en van hen verwacht) voldoende afstand te houden van elkaar en van de vrijwilligers. Dit vergt soms wat geduld.

De opbrengst van de markt gaat dit jaar naar de allerarmsten; diverse projecten die door de gezamenlijke kerken ondersteund worden. De toegang tot de markt is gratis, dus kom vooral een kijkje nemen en sla uw slag!