The Nook Championship: een danswedstrijd met allure in Noordhoek

Afgelopen weekend vond in Noordhoek de internationale danswedstrijd The Nook Championship plaats. In de prachtige ambiance van de voormalige H. Jozefkerk, dansten meer dan 450 dansparen (!) ballroom en latin. Zwierige glitterjurken, prachtige smokings en de beste dansmoves op de 300 m² grote dansvloer; deelnemers kwamen van heinde en verre om hun passie in Noordhoek te kunnen uitoefenen.

Duitsland, Italië, Frankrijk, Engeland, Litouwen, Slowakije, Portgual, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Luxemburg, België, Denemarken en ons eigen kikkerlandje, de deelnemers kwamen in totaal dus uit 15 verschillende landen. Op de dansvloer werden zij beoordeeld door negen juryleden, die óók uit verschillende landen komen. The Nook Championship is met recht een grootse wedstrijd met veel allure te noemen. 

KijkopMoerdijk liep gistermiddag ook even de kerk binnen om mooie foto's te maken van de dansparen. U bekijkt ze allemaal in de fotoslider boven dit artikel. Ook maakten wij een korte opname, die u direct hieronder kunt bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=Wu2zKer5TDA

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel