Spieringkruiersdurp brengt jeugdraden bijeen en… Presenteert eigen, nieuwe jeugdraad

Traditiegetrouw wordt de jeugd het eerste, en als je het ons vraagt het beste, opgewermd voor carnaval. Spieringkruiersdurp, ofwel dorp Moerdijk, bracht gisteren in totaal zes jeugdraden uit de omgeving bijeen voor een gezellig feestje in De Blokhut: Standdaarbuiten, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Klundert, Hooge Zwaluwe en natuurlijk de nieuwe, voltallige jeugdraad van Moerdijk zelf. 

Onder toeziend oog van Prins Scott en Prinses Indy, behoren Nar Daan, Politie Ryan en raadsleden Babet, Fedde, Roos, Duncan, Tygo, Fransie, Robin, Simone, Lieke, Jelmer en Esher tot de nieuwe jeugdraad van Spieringkruiersdurp. Zij werden allen dan ook als eerste het podium opgeroepen om voorgesteld te worden aan hun medejeugdraden en begeleidende volwassen raden. Onze fotograaf was ter plaatse én stond bij het podium, maar zag door alle hossende kinderen het bos niet meer, dus hebben wij de voltallige jeugdraad niet zélf op de foto gezet. Stiekem hebben we daarom de groepsfoto van de jeugdraad van de Facebookpagina van De Spieringkruiers gepikt, in de hoop dat zij dat vast niet erg vinden en ons dit fotografisch missertje vergeven! U bekijkt de voltallige jeugdraad als zesde foto in de fotoslider boven dit artikel. 

De CC Band uit Hooge Zwaluwe vergezelde de jeugdraad van Berenland en het bestuur van C.V. De Zwallekers naar Spieringkruiersdurp en speelde daar bij binnenkomst een gezellig moppie muziek. De Kannieblaozers uit Zeuvebultelaand deden dat ook, maar dan met hun jeugdraad en Raad van 11. Het geheel werd afgewisseld met en door DJ Bennie, die naast de boxen ook menig gehoor liet klapperen, iets waar de kinderen overigens geen last van leken te hebben. Die hosten, dansten en zongen vrolijk de Opwermmiddag door. 

Het is onmogelijk om zo'n middag vast te leggen op één foto, dus maakten wij er een heel fotoalbum van! U bekijkt de foto's die wij gistermiddag maakten, via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/albums/opwermmiddag-jeugdraden-2019.html

Een opname van de Opwermmiddag 2019 bekijkt u hieronder:
https://www.youtube.com/watch?v=JaKRheEptY0

Beelden bij dit artikel