Sinterklaasintochtblog: de Sint en zijn Pieten in Zevenbergen

Veel zon, veel kinderen, veel ouders en begeleiders, veel liedjes én natuurlijk veel blije gezichten. Vandaag, op dezelfde dag als de landelijke intocht, kwam Sinterklaas ook aan in Zevenbergen, waar hij met zijn stoomboot én Zwarte Pieten aanmeerde aan de waterkant van de Roode Vaart. 

Vóórdat de stoomboot aan kwam varen, kwamen er al twee Fiets Pieten het terrein aan de Blokweg op gesneld. Zij hadden in Spanje de boot gemist en dus zijn zij helemaal door Frankrijk en België naar Zevenbergen komen fietsen om gelukkig net op tijd bij de intocht van de Sint aanwezig te kunnen zijn. 

Dat Sinterklaas dol is op de gemeente Moerdijk, blijkt wel uit de vele plaatsen waar hij zijn stoomboot aanmeert. Dat de redactie van KijkopMoerdijk niet overal bij kan zijn, zult u begrijpen dus hebben wij vandaag gekozen om de Goedheiligman in Zevenbergen te verwelkomen. Onze eerste Sinterklaasintochtblog start dan ook aan de waterkant van de Roode Vaart. Morgen volgt onze tweede Sinterklaasintochtblog, als we naar de intocht in Noordhoek zijn geweest! 


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, plaatsen we maximaal 5 foto's bij ieder artikel. Bij dit artikel zijn meerdere foto's geplaatst, u kunt ze allemaal bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel