Sinterklaas is Heijningen niet vergeten

Het is wat laat maar gelúkkig heeft Sinterklaas ook Heijningen weten te vinden. Vanmorgen rond de klok van 10.00 uur kwam hij in een John Deere gator die bestuurd werd door Wegwijs Piet de Hoge Heijningsedijk opgereden vergezeld door de andere Pieten. De Heijningse kinderen mochten in een stoet achter de gator aan lopen en fietsen, waar sommigen de fiets speciaal voor versierd hadden. Na afloop van de rondrit door het dorp, stonden in het Pestalozzihuis stoelen, drinken en wat lekkers klaar voor de gezellige Sinterklaasviering. KijkopMoerdijk was als énige nieuwsmedium vanmorgen zelf in Heijningen aanwezig want wij zijn ook blij dat Sinterklaas het dorpje niet vergeten is! Bekijk onze foto's in de fotoslider boven dit artikel.

Ziet u een leuke foto die u graag zou willen hebben? Stuur ons gerust een e-mailtje naar info@kijkopmoerdijk.nl met een duidelijke omschrijving of een screenshot van de foto('s) en wij sturen u deze kosteloos terug.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel