Kleren maken de man, daar weet Jacco alles van. Maak nú kans op onze maandprijs!

Voor iedere modebewuste man of voor de vrouw die haar man aankleedt: onze maandprijs van juli 2019 is een prijs waarmee de vakantie écht goed begint!

We geven deze maand namelijk een cadeaubon t.w.v. maar liefst € 100,00 weg, te besteden aan de volledige collectie van Jacco's Menswear in Klundert!

Kleren maken de man en daar weet Jacco alles van! Een nieuwe garderobe is dankzij deze maandprijs van KijkopMoerdijk in samenwerking met Jacco's Menswear binnen handbereik. Een nette pantalon met een chique blouse, of liever een goede jeans met een stoer t-shirt; met deze cadeaubon van Jacco's Menswear kunt u alle kanten op. Vier de vakantie met de huidige zomercollectie, bewaar de bon voor een nieuwe najaars- of winterjas of misschien kan uw ondergoedla wel een update gebruiken? Of wilt u deze cadeaubon soms weggeven aan uw lief, uw vader of mannelijke collega? U mag helemaal zelf kiezen!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopMoerdijk op Facebook (www.facebook.com/kijkopmoerdijk.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 20 juli aanstaande wordt er een winnaar geloot, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook. Bent u dan op vakantie? Geen probleem, de prijs gaat niet aan uw neus voorbij maar is sowieso voor de naam die geloot wordt. Geen reden dus om niet mee te doen aan deze winactie.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.

Beelden bij dit artikel