Oranje Comité Noordhoek did it again!

Het valt niet mee om bij ieder artikeltje over Koningsdag weer iets origineels te schrijven zonder in herhaling te vallen over het weer of de vele springkussens die wij tegenkomen, maar wat ook niet meevalt is ieder jaar een Koningsdag organiseren met nieuwe en vertrouwde activiteiten die jong én oud aanspreken.

Het Oranje Comité Noordhoek did it again! Van de vertrouwde fietstocht tot de nieuwe graffiti workshop en van het vertrouwde beachvolleybal tot een nieuwe reptielenshow (ja, met échte slangen!); het was volop genieten gisteren in Noordhoek.

Collega-fotografe Anjo van weekblad In de Klundert zei: "Ach, als ik Klundert voor jullie vastleg, dan neem ik Noordhoek ook wel even mee." Want ja, als er meer dan 11 steden en dorpen zijn waar Koningsdagactiviteiten gevierd worden, wordt het lastig om één redactie in 11-en te splitsen en dus onmogelijk om óveral bij te zijn. Wij danken Anjo daarom hartelijk voor het toesturen van de foto's die zij gisteren maakte! U bekijkt haar foto's in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel