Herinnering: Maak nú nog kans op onze prijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopMoerdijk.nl opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt onze prijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een met planten gevulde houten kist t.w.v. € 37,00 én een cadeaubon t.w.v. € 25,00 weg, samengesteld door en te besteden bij Tuincentrum 't Vingeling in Noordschans!

In deze 'Holland' houten kist zitten verschillende planten, die samen één mooi geheel vormen. De kleuren wit, blauw/paars en natuurlijk groen houden het in balans en geschikt voor bijna ieder interieur. Wilt u de kist liever buiten zetten dan kan dat ook, 't Vingeling geeft u de beste tips over de verzorging van de planten! Ook doen we er nog een schepje bovenop: naast de goedgevulde kist, krijgt de winnaar van deze winactie ook nog eens een cadeaubon t.w.v. € 25,00 die besteed mag worden aan het gehele assortiment van het tuincentrum in Noordschans!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopmoerdijk.nl/posts/1038837966305447 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.

Beelden bij dit artikel