Centrum Klundert kleurt oranje-rood-wit-blauw

Als er meer dan 11 steden en dorpen zijn waar Koningsdagactiviteiten gevierd worden, wordt het lastig om één redactie in 11-en te splitsen en dus onmogelijk om óveral bij te zijn. Dan is het erg fijn als je collega's hebt die eens wat voor je over hebben. Met dank aan collega-fotografe Anjo van Tilborgh, van weekblad In de Klundert, kunnen wij u dus ook een fotoreportage van Koningsdag 2019 in Klundert brengen!

Van versierde fietsen tot springkussens en van een vrijmarkt tot klimmen óver het water in het centrum dat oranje-rood-wit-blauw was gekleurd; er was van alles te doen in de vestingstad. De activiteiten werden dan ook goed bezocht, ondanks de regen die ook in Klundert ter aarde viel. Voordeel van die regendruppels is dat het zwembadje waar eendjes uit gevist kon worden, zich steeds verder vulde en het spelletje dus steeds makkelijker werd! 

Wij danken Anjo hartelijk voor het toesturen van de foto's die zij gisteren maakte! U bekijkt haar foto's in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel