OKK bedankconcert voor inzet Dome

De repetitieruimte die fanfare OKK, Oefening Kweekt Kennis, uit Zevenbergschen Hoek jarenlang gebruikte, moest worden verlaten. Even leek het erop dat de muziekvereniging voor repetities zou moeten uitwijken naar een andere plaats omdat er in het dorp verder niets is. Een ramp natuurlijk, zéker voor jeugdleden want het zou een enorme belemmering vormen als die op een winterdag naar elders moeten fietsen.

Gelukkig voor OKK liep een gesprek van voorzitter Ellie Akkermans met Ad Karremans fantastisch af. Toen Karremans het huisvestingsprobleem aanhoorde besloot hij zijn leegstaande bedrijfsruimte beschikbaar te stellen. Een ruimte waar wel diverse aanpassingen nodig waren en met vereende krachten zijn die uitgevoerd. Sponsors stelden materiaal beschikbaar en/of leenden ook gereedschap uit aan de 'werklui'.

Natuurlijk hebben vrijwel álle leden van OKK meegeholpen maar vier personen staken daar bovenuit. Daarom werden zij afgelopen zaterdagavond extra in het zonnetje gezet tijdens het bedankconcert dat werd gegeven in sportzaal Bloemendaal. Dat zijn Anton Wevers, Emiel Cruijsberg, Joep Mulder en Bernadet Cruijsberg.

Onze redactie nam ook een kijkje tijdens de repetitie voor het bedankconcert en maakte de foto's in de prachtige OKK Dome. De foto's van het bedankconcert zijn gemaakt door Ad Akkermans.

Beelden bij dit artikel