De échte Pakjesboot 12 komt op 3 & 4 december 2018 naar Willemstad

Het kan u niet ontgaan zijn: de chocoladeletters en de kruidnoten zijn al volop te verkrijgen, de spanning wordt opgebouwd voor 17 november: de landelijke Sinterklaasintocht. De bekende Pakjesboot 12 neemt vele cadeautjes mee en het goede nieuws is: van Sinterklaas mag iedereen op de boot komen kijken! De échte pakjesboot, bekend van televisie, meert op 3 en 4 december aan in Willemstad.

Altijd al willen zien hoe Sinterklaas en zijn Pieten leven en werken? Dat kan aan boord van de Pakjesboot 12. Bekijk (en ruik!) hoe de Bakpieten peperoten, marsepein, borstplaat en ander snoepgoed maken in de kombuis, help de Inpakpieten in het pakjesruim met het inpakken van de vele cadeautjes en kijk stiekem in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoet je zelfs Sinterklaas zelf, waar hij met zijn Grote Boek achter zijn bureau zit. 

En dit alles kan allemaal gewoon in de haven van Willemstad! De entree bedraagt € 9,50 voor bezoekers vanaf 3 jaar. U kunt een kinderticket of een standaardticket reserveren, op een door u gewenst tijdstip. Let op! De aanmeldingen gaan snel, dus wacht niet te lang met reserveren! Kijk op https://www.pakjesbootdagen.nl/ voor beschikbaarheid. 

Beelden bij dit artikel