Lots of Love trouwbeurs strijkt neer in Standdaarbuiten

De derde editie van de Lots of Love trouwbeurs vond gisteren plaats in Standdaarbuiten. Voor de gelegenheid werd De Standaert omgetoverd tot trouwwalhalla, inclusief allerlei ondernemers op trouwgebied: kapsels, mode, ringen, bloemen, taart, trouwauto's, fotografie en zelfs schilderkunsten. Dit alles werd muzikaal ondersteund door het duo Marieke Ewoldt en Pieter Heijboer en aangevuld met twee bruidsmodeshows en zelfs een trouwceremonie.

Lucienne Brabander en Elly Hellemons zijn de initiatiefnemers van Lots of Love. Ingrid Kleijn, raadslid van de politieke partij Moerdijk Lokaal en tevens BABS (buitengewoon ambtenaar burgelijke stand), kwam met hen in contact en opperde om de trouwbeurs ook naar de gemeente Moerdijk te halen. Na een goedverlopende samenwerking kwam gisteren alles tezamen: bezoekers konden in Standdaarbuiten inspiratie opdoen voor hun speciale dag.

De redactie van KijkopMoerdijk liep zelf ook even binnen in de Standaert, maar helaas liet onze agenda het niet toe om de hele middag te blijven. Wij danken daarom Ingrid voor het toesturen van de foto van de trouwceremonie.

Beelden bij dit artikel