Nieuwe Jongerenvereniging Binnen STbuiten organiseert Bierproeverij

Jongerenvereniging Binnen STbuiten is een nieuwe jeugdorganisatie die bestaat uit 18 leden tussen de 12 en de 25 jaar. Zij gaan zich inzetten om allerlei leuke evenementen en activiteiten te organiseren, waaronder bijvoorbeeld de Bierproeverij die op 7 december a.s. gepland staat.

In samenwerking met brouwerij De Toekomst mogen deelnemers de beste en lekkerste biertjes proeven, voor slechts 15 euro per persoon. Maar zelfs als je geen bier lust, ben je welkom, want daar heeft Binnen STbuiten iets op verzonnen. Mensen die zich opgeven voor het bierproeven zonder bier, betalen tevens 15 euro, maar krijgen daar consumptiemuntjes voor terug. Dan kun je dus zelf beslissen wat je nuttigt. 

De deuren van café Kerkzicht, Kerkstraat 5 iN Standdaarbuiten, openen om 19.30 uur en de bierproeverij start om 20.00 uur. Let op: in het café kun je NIET pinnen, het inschrijfgeld dient dus contant voldaan te worden. Geef je ook vooraf even op, dat mag via binnenstbuiten@outlook.com. Doe dit snel want vol is vol.