Laat uw creativiteit de vrije loop! Maak nú kans op de negende maandprijs!

Met de negende maandprijs kunt u uw creativiteit de vrije loop laten, met een wel heel bijzonder materiaal…

We geven de eerste zaterdag van november namelijk een airbrushcursus voor twee personen t.w.v. maar liefst € 70,00 weg, gegeven door Guido Kooke Airbrush uit Klundert!

Airbrush is een eeuwenoude kunstvorm, welke inmiddels is gemoderniseerd. Met een klein spuitpistool zijn de mooiste creaties te maken, zeer gedetailleerd en op vrijwel alle ondergronden. Guido Kooke uit Klundert airbrusht bijvoorbeeld garages, gitaren, auto's, motorkappen, maar natuurlijk ook schilderijen en t-shirts. En dat is precies wat u in deze cursus ook mag gaan doen!

U mag zelf kiezen of u een persoonlijk t-shirt of een leuk schilderij wilt airbrushen. Wanneer u voor een t-shirt kiest, mag u deze zelf meenemen of uw maat doorgeven aan Guido. Ook op zwart textiel is prima te airbrushen, maar op een witte ondergrond zijn alle kleuren vanzelfsprekend beter te zien. In de cursus leert Guido u hoe u met het spuitpistool moet omgaan en geeft hij u tips en trucs om het mooiste airbrushkunstwerk te maken. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopMoerdijk.nl op Facebook (www.facebook.nl/kijkopmoerdijk.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 3 november aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.