In de Spotlight: RegioBank Zevenbergen

Vandaag staat in onze spotlight de RegioBank in Zevenbergen. De bank, gevestigd in een prachtig pand aan de Stationsstraat, is persoonlijk, laagdrempelig en uitnodigend. U kunt gewoon binnenlopen, waar u wordt geholpen door ervaren medewerkers die hun vak verstaan. AAZ Adviesgroep is de Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Zevenbergen.

Wat is een Zelfstandig Adviseur?
Een Zelfstandig Adviseur van RegioBank is een onafhankelijke tussenpersoon. Dat wil zeggen dat AAZ Adviesgroep niet alleen producten van RegioBank adviseert, maar ook van andere aanbieders. Dat geldt voor alle producten, behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelt de Zelfstandig Adviseur exclusief voor RegioBank. 

RegioBank Zevenbergen
De RegioBank in Zevenbergen is gevestigd in een prachtig, historisch pand aan de Stationsstraat 7, midden in het centrum van Zevenbergen. De bank hecht veel waarde aan persoonlijkheid; zij willen u leren kennen, maar vinden het ook belangrijk dat u hen kent. Zo kunt u bij deze bank gewoon binnenlopen, waar u wordt geholpen door Mariëlle, Annet of Jessica. De drie ervaren dames met kennis van hun vakgebied, kunnen u helpen bij uw wensen of vragen. Wanneer u liever een afspraak maakt, kan dat vanzelfsprekend ook. Al uw bankzaken, of dat nu privé of zakelijk is, regelt u goed en onder één dak bij de RegioBank. 

Wist u dat RegioBank Zevenbergen ook een leuke actie heeft? 
Wanneer u vóór half december een nieuwe betaalrekening opent bij RegioBank en gebruik maakt van de overstapservice, krijgt u een cadeaubon van Centrum Zevenbergen ter waarde van € 25,00 cadeau! Deze kunt u bij alle aangesloten ondernemers inleveren. Daarnaast maakt iedereen die een nieuwe betaalrekening opent, ook kans op een prachtige fiets!

Voor meer informatie, contactgegevens, openingstijden en actuele aanbiedingen, kunt u doorklikken naar de profielpagina van RegioBank Zevenbergen op KijkopMoerdijk.nl