Grootste Halloween-event van Brabant eergisteravond in Standdaarbuiten

Het grootste Halloween-event van Brabant organiseren. Dat was de inzet van een legertje van zo'n 60 vrijwilligers onder aanvoering van Bianca Koch en Michael van Zonneveld van Stichting Eventmaat. Bianca en Michael organiseren komende zaterdag voor de tiende én laatste keer een groot Halloween-event in Spijkenisse.

Nu ze sinds twee jaar in Standdaarbuiten wonen, gaan ze zich geheel richten op het event in deze plaats. De Terror Nights Standdaarbuiten was eigenlijk een test om te bezien of het evenement ook in Brabant zou aanslaan. Die bevestiging kregen ze boven verwachting.

Bianca: “Het is echt ongelofelijk. We wonen hier nog maar kort maar het enthousiasme is enorm! Bijna 60 vrijwilligers hielpen niet alleen zaterdagavond mee, maar ook al de dagen ervoor met de opbouw en het inrichten van de verschillende locaties. Ook fantastisch dat er een tiental buurtbewoners langs het parcours meededen en hun tuin versierden en snoep uitdeelden aan de vele bezoekers.”

Michael vult aan: “We hebben nog niet exact in beeld hoeveel bezoekers er geweest zijn maar het zijn er sowieso 1800! Standdaarbuiten staat in Brabant al bekend om de grote evenementen zoals de verlichte carnavalsoptocht elk jaar en we hopen dat dit Halloween-event ook een begrip wordt. Ik kan melden dat dankzij onze vaste ploeg van zo'n 20 veelal jonge ondernemers, we volgend jaar nóg groter gaan uitpakken en ook nieuwe en andere elementen zullen toevoegen,”

De Terror Nights Standdaarbuiten werd zaterdagavond behalve door inwoners uit het dorp zelf, ook bezocht door mensen uit omliggende dorpen maar ook zelfs door mensen uit Den Bosch, Hellevoetsluis, Middelburg, Schiedam en zelfs uit Zweden!

Onze beide fotografen hadden de avond van hun leven en hoewel beide vijftigers, gaven zij aan nooit zo'n groot Halloween-event te hebben bezocht en dankzij het zeer enthousiaste publiek, met veel plezier foto's en twee korte filmpjes te hebben gemaakt.

De filmpjes op ons Youtubekanaal ziet u hieronder, de foto's in het speciaal ingerichte KijkopMoerdijk-fotoalbum vindt u via onderstaande link.

https://kijkopmoerdijk.nl/albums/halloween-standdaarbuiten.html

Namens de hele redactie van KijkopMoerdijk en in het bijzonder namens fotografen Marcel en Johan: Dank aan alle enthousiaste bezoekers, dank aan de vele vrijwilligers en dank aan Bianca en Michael/de organisatie voor de uitnodiging!

https://www.youtube.com/watch?v=iiNhMQ_dJvc

Een korte opname in de operatiekamer van Dokter Terror.

https://www.youtube.com/watch?v=-so_KwSSFKk

Beelden bij dit artikel