Kindertjes Zevenbergschen Hoek naar paaseieren op zoek

Natuurlijk té flauw om zo'n titel aan je artikel te geven, maar we vonden 'Naar paaseieren zoeken in alle gaten en Zevenbergschen Hoeken' nóg flauwer. Vanmiddag konden alle kinderen in de speeltuin van Zevenbergschen Hoek naar paaseieren op zoek. Tenminste, als ze snel genoeg waren want het zonnetje scheen vandaag fel waardoor sommigen chocolademelk in hun zakje hadden!

De speeltuin werd voor de gelegenheid verdeeld in twee vakken; het vak voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en het vak voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Hierdoor hadden de kleintjes ook kans op een aantal paaseitjes. Wanneer het zoeken toch even iets minder goed lukte, was daar gelukkig de Paashaas die stiekem extra eitjes voor de kinderen neergooide. De kinderen die de gouden of zilveren (gekookte) eieren vonden, kregen een leuk prijsje. Tientallen kinderen renden, kropen, zochten en graaiden wat af vanmiddag, wat natuurlijk vooral leuke plaatjes op leverde!


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel