Zin om uw huis of tuin op te fleuren? Maak dan nú kans op deze geweldige prijs!

Krijgt u door het aanhoudende lekkere weer ook zo'n zin om uw huis of uw tuin op te fleuren met bloeiende planten en bloemen? Komt dat even goed uit!

We geven de eerste zaterdag van mei namelijk een met planten gevulde houten kist t.w.v. € 37,00 én een cadeaubon t.w.v. € 25,00 weg, samengesteld door en te besteden bij Tuincentrum 't Vingeling in Noordschans!

In deze 'Holland' houten kist zitten verschillende planten, die samen één mooi geheel vormen. De kleuren wit, blauw/paars en natuurlijk groen houden het in balans en geschikt voor bijna ieder interieur. Wilt u de kist liever buiten zetten dan kan dat ook, 't Vingeling geeft u de beste tips over de verzorging van de planten! Ook doen we er nog een schepje bovenop: naast de goedgevulde kist, krijgt de winnaar van deze winactie ook nog eens een cadeaubon t.w.v. € 25,00 die besteed mag worden aan het gehele assortiment van het tuincentrum in Noordschans!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopMoerdijk op Facebook (www.facebook.nl/kijkopmoerdijk.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 4 mei aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.

Beelden bij dit artikel