Motortoertocht levert 468 euro op voor KiKa

Zaterdag organiseerde café Gesellies in Zevenbergen een motortoertocht voor KiKa. Leden van motorclubs Crypto, Yellow Snakes, Good Fellas en Odin's Raven reden de tocht, maar ook hobbyrijders en motorliefhebbers meldden zich bij het café aan de Langenoordstraat, waar iedereen van harte welkom is. De motortocht voer door de gemeente, waarbij Willemstad, Klundert, Moerdijk dorp en Langeweg aan werden gedaan.

Eigenaar van het café, Patrick, legt ons de bedoeling van de tocht uit: "Op vijf verschillende locaties krijgen de deelnemers een envelop met daarin een speelkaart. Als ze terugkomen bij het café, gaan we kijken we de beste combinatie van speelkaarten heeft opgehaald en die wint een leuke prijs. Dat gaat overigens niet af van de opbrengst voor KiKa. Het volledige inschrijfgeld wordt aan het goede doel gedoneerd." Naast de prijsuitreiking van het 'pokerspel', verwelkomt Gesellies vanavond ook Fred&TheOutkast, een band uit België die de sterren van de hemel zal spelen.

Het is de eerste keer dat Patrick een dergelijke motortocht organiseert, maar hij staat positief tegenover een tweede editie. "We hebben nu al zo'n 30 deelnemers die vooraf hebben aangegeven mee te willen rijden, maar vooraf aanmelden was niet verplicht. Ik verwacht vandaag nog wel wat mensen die aan komen rijden en vervolgens de tocht gaan rijden. Hier is ook iedereen welkom, ongeacht achtergrond of afkomst. KiKa is het doel waar we voor gekozen hebben omdat iedereen wel iemand kent die met die vreselijke ziekte te maken krijgt. Ik sluit niet uit dat we volgend jaar voor een ander doel kiezen, mochten we het dan weer gaan organiseren", aldus de enthousiaste horecaman. 

De complete opbrengst van de motortoertocht is uiteindelijk neergekomen op 468 euro. Een mooi bedrag waar café Gesellies dan ook zeker trots op mag zijn!

Beelden bij dit artikel