Kinderopvang De Zeven Dwergen viert 10-jarig jubileum met en voor haar kinderen

Al 10 jaar lang is De Zeven Dwergen een begrip in Zevenbergschen Hoek. Het kinderdagverblijf startte 10 jaar geleden met één kindje, maar is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde kinderopvang met kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. En als je 10 jaar bestaat, dan geef je natuurlijk een feestje.

Gisteren waren alle kindjes van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang uitgenodigd om feest te vieren in de kleine sportzaal van basisschool De Hoeksteen. Voor de gelegenheid had Myrna, eigenaresse van de kinderopvang, Dirk Scheele uitgenodigd. Voor een ieder die niet in de (kleine) kinderen zit: Dirk Scheele is een populaire kinderpopster, die vele eigen cd’s, dvd’s, tv-series en boeken heeft uitgebracht én een YouTube-kanaal met meer dan 40.000 abonnees beheert. Dankzij de liedjes en de dansjes van Dirk én de ruimte om lekker rond te rennen, beleefden de kinderen een gezellige middag. Op de vraag van Dirk of de kinderen ook al wisten wat carnaval inhield, hoefden zij niet lang na te denken: als vanzelf werd er een lange sliert gevormd, werden de handjes op de schouders van de voorganger gelegd en zo ontstond er een lange polonaise. (klik hier, lees daarna verder!)

Je kan trouwens geen feestje vieren zonder traktatie. Aan het einde van de middag, net voordat ook de ouders zich bij het feestje mochten voegen, werden de zakken uitdeelchips opengetrokken en ging er een schaal met snoeptomaatjes, -paprika’s, -worteltjes en -komkommers én een schaal met gebakjes rond. De gebakjes, ook geschikt voor de kindjes, bleken een groot succes, alleen niet zozeer voor de vloer. Bij het happen in de tompouce-achtige gebakjes plofte de room uit de zijkanten en viel er hier en daar een klodder room op de vloer van de sportzaal. Ach, bij een goed feestje hoort ook een schoonmaakbeurt achteraf.

Wij feliciteren Myrna van harte met haar 10-jarig jubileum! Vanzelfsprekend ook proficiat aan haar team die zich elke dag inzet om de kinderen van de kinderopvang spelenderwijs te laten ontwikkelen.

Beelden bij dit artikel