Stichting Dorpsactiviteiten Noordhoek luidt noodklok: dringend vrijwilligers nodig

Stichting Dorpsactiviteiten Noordhoek organiseert al jarenlang leuke activiteiten en evenementen voor jong en oud in Noordhoek. Enthousiaste vrijwilligers zetten zich in om het dorp levendig te houden en de bewoners met elkaar te verbinden. Maar, zo maakten zij bekend op hun Facebookpagina, daar kan zomaar eens een einde aan komen.

SDN is namelijk dringend op zoek naar leden en/of vrijwilligers die het ook belangrijk vinden dat Noordhoek levendig blijft. Om het hele jaar door leuke activiteiten te organiseren, zijn helpende handjes meer dan welkom. Zo organiseert SDN o.a. kaartavonden, workshops, de wandelvierdaagse, de Nationale Buitenspeeldag en Halloween.

De stichting luidt de noodklok: als er geen nieuwe vrijwilligers bij komen om te helpen bij de organisatie van activiteiten, of mensen die tijdens evenementen willen helpen, dan vreest de stichting dat aan al die activiteiten en evenementen een einde zal komen en daarmee ook het plezier voor het hele dorp. De stichting wil dat voorkomen en hoopt dat de inwoners van Noordhoek dat ook willen.

Bent u direct al overtuigd, kijk dan op de website www.sdn-noordhoek.nl om uzelf aan te melden. Wilt u weten welke evenementen de stichting nog meer organiseert, dan kunt u ook een kijkje nemen op de website.