KijkopMoerdijk licht uit: TV’76 Willemstad

Op het middaguur van deze vrijdag lichten we nog een sportieve vereniging uit: TV'76 Willemstad. Eigenlijk is die naam al heel duidelijk en zegt alles al. TV'76 is een tennisvereniging in Willemstad en is opgericht in 1976. Zij draaien dus al een behoorlijk aantal jaartjes mee, tegenwoordig op vier kunstgrasbanen op het tennispark De Vier Heulen aan de Wilhelminalaan 1-c.

Zowel de jeugd als de 'senioren' zijn van harte welkom bij TV'76. De vereniging vindt het belangrijk dat alle leden zich goed voelen tijdens het tennissen, waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop staan. TV'76 probeert een goede vereniging te zijn voor haar leden en vrijwilligers, wat zich resulteert in een informele en open sfeer. TV’76 werkt daarnaast samen met Tennisopleiding Tennis.wb. Tennislessen voor de jeugd worden ’s middags tussen 15.00 en 19.00 uur gegeven, tennislessen voor senioren worden overdag tot 15.00 uur en ’s avonds na 19.00 uur gegeven.

Maar wist u dat u als lid van TV'76 ook een introducee mee kunt nemen? Voor slechts € 5,00 per introducee kunt u samen een balletje slaan. Ook biedt TV'76 een maand proeflidmaatschap aan voor mensen die twijfelen of de tennissport iets voor hen is. Voor slechts € 20,00 krijgt u een maand lang toegang tot het tennispark om de banen, de vereniging en de mensen te testen. Vindt u het leuk, dan wordt u van harte verwelkomd als lid. Vindt u het niks, dan zit u nergens aan vast en bent u vrij om na die maand iets anders te zoeken. 

Wilt u meer informatie over TV'76, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/organisatie/tv76.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!