KijkopMoerdijk licht uit: RegioBank in Zevenbergen

Vandaag lichten we een organisatie in de financiële sector uit: RegioBank Zevenbergen. De RegioBank werkt met zelfstandige financieel advieskantoren. In Zevenbergen wordt RegioBank al 15 jaar vertegenwoordigd door AAZ Adviesgroep. De bank dichtbij, dat is wat zij uitstralen. Binnenlopen aan hun kantoor aan de Stationsstraat kan altijd, het contact is persoonlijk en de kennis van financiën behoort tot hun expertise. 

Een Zelfstandig Adviseur van RegioBank is een onafhankelijke tussenpersoon. Dat wil zeggen dat AAZ Adviesgroep niet alleen producten van RegioBank adviseert, maar ook van andere aanbieders. Dat geldt voor alle producten, behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelt de Zelfstandig Adviseur exclusief voor RegioBank. 

De bank hecht veel waarde aan persoonlijkheid; zij willen u leren kennen, maar vinden het ook belangrijk dat u hen kent. Zo kunt u bij deze bank gewoon binnenlopen, waar u wordt geholpen door Mariëlle, Annet of Jessica. De drie ervaren dames met kennis van hun vakgebied, kunnen u helpen bij uw wensen of vragen. Wanneer u liever een afspraak maakt, kan dat vanzelfsprekend ook. Al uw bankzaken, of dat nu privé of zakelijk is, regelt u goed en onder één dak bij de RegioBank. 

Wist u dat:

  • Er afgelopen maand een boekpresentatie in het pand van de RegioBank heeft plaatsgevonden? AAZ voert hierin een prominente rol.
     
  • De RegioBank de afgelopen maanden een actie heeft gehad waarbij nieuwe klanten kans maken op een RegioBank-fiets? In januari wordt deze fiets verloot.
     
  • De aflossingsvrije hypotheek nu een veelbesproken onderwerp is? Meer info leest u hier: https://www.aaz-adviesgroep.nl/weblog/bent-u-ook-zo-aflossingsblij
     
  • De RegioBank voor de tweede keer op rij de grote winnaar is geworden van de Bankenmonitor (aug. 2018); hét grootschalige jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond? Op alle fronten komt RegioBank als beste uit de test, met rapportcijfers die er niet om liegen: een 9,2 voor de algemene tevredenheid over de betaalrekening, een 8,6 voor service én voor internet- en mobiel bankieren en een 8 voor de kosten. Meer info leest u hier: https://www.regiobank.nl/nieuws/actueel/bericht/regiobank-weer-de-beste-rapportcijfers.html


Wilt u meer informatie over RegioBank Zevenbergen, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/aanbod/regiobank-zevenbergen.html
 


*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!