KijkopMoerdijk licht uit: Jumbo Lage Zwaluwe

Vandaag lichten we wederom een organisatie uit die niet in de gemeente Moerdijk is gevestigd, maar net daarbuiten: supermarkt Jumbo in Lage Zwaluwe. Als je gevestigd bent in een dorp als Lage Zwaluwe, weet je dat de inwoners van omliggende dorpen, best eens naar het dorp in buurgemeente Drimmelen kunnen komen voor goede acties, een fijne winkel en aardig personeel.

Dat begrijpen ze bij Jumbo Lage Zwaluwe heel goed. Met wisselende week-, seizoens- en zelfs jaaraanbiedingen, stunt de supermarkt aan de Pastoor van Hooijdonklaan met vele kortingen. 1+1 gratis, 2+1 gratis, 2e halve prijs, 2 voor € 5,00, noem het maar op en Jumbo heeft er wel een actie van. Variërend van vlees tot vis, van groente tot fruit, van vers tot houdbaar; alle producten uit het assortiment van Jumbo Lage Zwaluwe komen wel eens in de actie voorbij. 

Jumbo Lage Zwaluwe heeft daarnaast ook regelmatig leuke acties. Afgelopen weken heeft u bijvoorbeeld kunnen sparen voor Tefal pannen, maar inmiddels is er een nieuwe actie gestart: het unieke kinderkookboek Helden in de Keuken. Het kookboek dat kinderen op een leuke manier wegwijs maakt in de keuken, is te koop voor slechts € 2,99 en aan te vullen met maar liefst 100 Helden stickers. Bij elke 15 euro aan boodschappen, ontvangt u 4 stickers die u in het kookboek kunt plakken. Het boek staat daarnaast vol met helden die voor de jeugd van nu interessant zijn, zoals sporters, vloggers en muziekartiesten.

Wist u dat Jumbo Lage Zwaluwe tijdens hun spaaractie voor de lokale vereniging in maart en april 2018, ook aan TV De Klaverpolder in dorp Moerdijk en aan V.V. DHV in Zevenbergschen Hoek een cheque heeft overhandigd? Een tennisster in de dop mocht op 21 april 2018 een cheque t.w.v. € 61,89 voor TV De Klaverpolder in ontvangst nemen en op diezelfde dag nam Diny een cheque t.w.v. € 230,43 in ontvangst voor V.V. DHV. 

Wilt u meer informatie over Jumbo Lage Zwaluwe, zoals contactgegevens, actuele aanbiedingen en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/aanbod/jumbo-lage-zwaluwe.html
 


*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel