KijkopMoerdijk licht uit: Tafeltennisvereniging Witac’89

Vandaag lichten we ook een vereniging uit die pas lid is geworden van KijkopMoerdijk: Tafeltennisvereniging Witac'89. Zij dachten na het lezen van onze uitgelichte artikelen, 'Dat willen wij ook' en nu is het al zover! Witac'89 bestaat, zoals de naam al verklapt, sinds 1989, is gevestigd in Helwijk en heeft door de jaren heen een stabiel ledenaantal van 50 tafeltennissers.

In 1988 werd de ‘nieuwe’ Blokhut geopend; een multifunctioneel wijkgebouw. Iedere week werd er een tafeltennisavond georganiseerd tegen een entreeprijsje van 1 gulden. Het tafeltennissen bleek erg populair en het oprichten van een vereniging liet dus ook niet lang op zich wachten. In 1989 richtte Ies den Hollander samen met Bas van der Stelt, Rinus Oostenrijk († 2015) en Wim Haag, TTV Witac’89 op. De officiële oprichtingsdatum is 10 mei 1989. De naam is verzonnen door één van de leden van het eerste moment.

Met vier speelmogelijkheden verdeeld over twee dagen en een competitie op vrijdagavond, is Witac'89 toch best actief te noemen. Op woensdag kan er tussen 20.00 en 23.00 uur gespeeld worden, waarbij er tussen 20.00 en 20.45 uur ook getraind kan worden. Op donderdagochtend kan er vrij gespeeld worden, waarbij ook niet-leden welkom zijn. Zij betalen dan wel een entree van € 2,50. Op donderdagavond tussen 18.45 en 20.00 uur is er speelgelegenheid voor zowel de jeugd als de volwassenen. Wist u dat afgelopen vrijdag 1 februari de voorjaarscompetitie is gestart en dat Witac'89 met maar liefst vier teams deelneemt? 

Wilt u meer informatie over Tafeltennisvereniging Witac'89, zoals contactgegevens, foto's en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/organisatie/tafeltennisvereniging-witac89.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!