KijkopMoerdijk licht uit: Sportvereniging Malthastars

Op deze zaterdagmiddag lichten we een vereniging in die gevestigd is in het pittoreske Willemstad: Sportvereniging Malthastars. In de gymzaal aan de Kerkring kunnen leden turnen, gymmen en bootcampen. Of uw kind het dus gewoon leuk vindt om op de evenwichtsbalk kunstjes te doen of u wilt uw eigen conditie opbouwen, bij Malthastars bent u aan het goede adres. 

Malthastars biedt de mogelijkheid om op top niveau te turnen. De selectie traint op maandag in De Parel in Fijnaart en op woensdag tegelijkertijd met de meisjes van 6 jaar en ouder. Er wordt daarnaast regelmatig deelgenomen aan wedstrijden, maar ook het 'recreatief' gymmen is mogelijk. Zo is er op maandags kleutergym tussen 16.00 en 17.00 uur en is er een speciale Moeder & Kind gym op donderdagochtend tussen 10.15 en 11.15 uur. 

Maar wist u dat u ook mee kunt doen aan de bootcamplessen? Deze lessen, gegeven door Lonneke van Bercum, zijn bedoeld om de conditie wat op te krikken en er wordt onderscheid gemaakt tussen dames en heren. De dames bootcampen op woensdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur, direct erna trainen de heren tussen 20.30 en 21.30 uur. Een uurtje vol gas en daarna met een voldaan gevoel slapen dus!

Voor meer informatie over de Sportvereniging Malthastars, zoals contactgegevens en een directe link naar de website, klikt u verder naar de profielpagina op KijkopMoerdijk via deze link: https://kijkopmoerdijk.nl/organisatie/sport-vereniging-malthastars.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel