KijkopMoerdijk licht uit: KTV van Polanen

Vandaag lichten we een lokale vereniging uit op het gebied van tennis: KTV van Polanen. Deze Klundertse tennisvereniging bestaat al 50 jaar en sinds 2009 gevestigd op het sportcomplex De Molenvliet. De vereniging heeft een veelal recreatief karakter, maar er worden tevens competities en toernooien gespeeld. 

De vereniging biedt met name jeugdspelers de mogelijkheid om trainingen te volgen. KTV van Polanen hoopt hiermee dat de jeugd de vereniging naar een hoger sportief niveau kan tillen. Daarnaast spelen er competitieteams, zowel dames als heren, mixed en jeugd. De lessen worden gegeven door Robin Hobbelen en vinden plaats op maandagen tussen 16.00 en 22.30 uur, woensdagen van 13.00 tot 23.00 uur en vrijdagen van 13.30 tot 20.00 uur. 

Bij KTV van Polanen zijn de tennisbanen het gehele jaar bespeelbaar en de ondergrond is Huisman Probounce. Het op het terrein gelegen clubhuis is voorzien van een gezellige bar en sanitaire voorzieningen voor dames en heren. Een vereniging die het hele jaar dus toegankelijk is, voor jong en oud.

Wilt u meer informatie over KTV van Polanen, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/organisatie/ktv-van-polanen.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!