KijkopMoerdijk licht uit: Karateschool Bushido

Vandaag lichten we wederom een vereniging op het gebied van karate uit: Karateschool Bushido. Bushido heeft twee leslocaties, één in Raamsdonksveer en één in Zevenbergen, waar zowel de jeugd als de volwassenen trainen op maandag- en donderdagavond. Bij Bushido wordt de karatevorm Kyokushin gegeven, een zelfverdedigingssport, door Shihan Peter Fens en Shihan Toon Fens.

Kyokushin karate is een sport waar je op een effectieve manier jezelf leert te verdedigen. De oefenvormen zijn zo ontwikkeld, dat je steeds gestimuleerd wordt om naar het hoogst mogelijke resultaat toe te werken. Diverse onderdelen van het Kyokushin komen aan bod, zoals Kihon, Syllabus, Renraku, Kumite, Bunkai, Kata en zelfverdediging. Er wordt getraind in verschillende groepen waardoor ieder op zijn eigen niveau les krijgt.De lessen zijn zo opgebouwd dat ze een positieve bijdrage leveren aan discipline, zelfvertrouwen en respect. Is deze fundering gestort, dan gaan we verder bouwen aan de karateka.

Getraind wordt er in Zevenbergen in sportcomplex De Borgh. Op maandag- en donderdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur traint de jeugd, op dezelfde avonden tussen 19.30 en 20.30 uur trainen de volwassenen. Denkt u dat karatesport wel iets voor u kan zijn, maar weet u het niet helemaal zeker? U bent van harte welkom om eens tijdens een les binnen te lopen. U kunt eerst kijken, maar u kunt ook gratis mee doen om te ervaren hoe Bushido te werk gaat, geheel zonder verplichtingen.

Wilt u meer informatie over Karateschool Bushido, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/organisatie/karateschool-bushido-kyokushin-karate.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel