Kerstmarkt SV Kindervreugd geen last van decemberstorm

Waar de kerstmarkten in Fijnaart en dorp Moerdijk vanwege het weer niet door konden gaan, had de kerstmarkt van SV Kindervreugd in Helwijk daar gisteren gelukkig geen last van. Gemeenschapshuis De Blokhut bleek prima bestand tegen de harde wind en regen en de bezoekers van de kerstmarkt óók.

De hele dag liepen er vele mensen binnen op zoek naar kerstspulletjes en versieringen en genoten van allerlei versnaperingen. Zo werden er verse oliebollen gebakken en konden mensen genieten van al het lekkers uit de keuken van De Blokhut. Bezoekers konden daarnaast meedoen aan de loterij waar leuke prijzen mee gewonnen konden worden en tegen een vergoeding kon men een echte foute kerstfoto laten maken. Helaas toen onze fotograaf voor het doek stond, was er niemand die zich op de gevoelige plaat wilde laten vastleggen. Sommige dingen moet je dan wel eens in scène zetten, dus wilde vrijwilligster Gina wel even quasi nonchalant poseren!

De redactie van KijkopMoerdijk heeft ook nog iets leuks gescoord op de kerstmarkt in Helwijk, met dank aan één van de uiterst vriendelijke vrijwilligsters. U bekijkt onze foto's van de kerstmarkt in de fotoslider boven dit artikel. 


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel