Slecht weer nekt kerstmarkten Fijnaart en Moerdijk dorp

Gisteren kwam het bericht naar buiten dat de kerstmarkt in Fijnaart is afgelast vanwege het slechte weer, zojuist is ook bekend gemaakt dat de kerstmarkt in Moerdijk dorp niet door zal gaan. De weersvoorspellingen hebben beide buitenmarkten die vandaag gepland stonden, genekt. De activiteiten in de Dorpskerk van Fijnaart en het middag- en avondprogramma in café De Put in Moerdijk gaan wél door.

In Fijnaart starten de activiteiten om 16.00 uur en de Fendertse Kerst Express, het overdekte treintje, rijdt ook gewoon rond. Deze brengt de bezoekers van en naar de Dorpskerk. 

In Moerdijk is café De Put in de middag gewoon geopend en vindt om 20.00 uur de trekking van de loterij plaats, waarna de geplande afterparty losbarst.

De echte kerstmarktfanaten kunnen vandaag terecht in De Blokhut in Helwijk en in het Vlasserij en Suikermuseum in Klundert voor de overdekte kerstmarkten. In Helwijk is de kerstmarkt van Speeltuinvereniging Kindervreugd geopend tussen 10.00 en 14.00 uur en in Klundert is de kerstmarkt in het museum te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur. Beide evenementen zijn gratis toegankelijk.