Hét Wintercircus van dit jaar vanavond tijdens Klundert bij Kaarslicht

Liefhebbers hebben er weer twee jaar op moeten wachten, maar vanavond staat het weer te gebeuren: Klundert bij Kaarslicht. Het unieke evenement in en rondom het centrum van Klundert, staat dit jaar in het teken van het Wintercircus. Spectaculaire acts, adembenemende shows en natuurlijk 11.800 kaarsjes! Wilt u dit geweldige evenement met eigen ogen aanschouwen? U leest in dit artikel de praktische informatie. 

Hou er allereerst rekening mee dat Klundert afgesloten is voor het autoverkeer. U kunt parkeren bij De Niervaert, waarna u met een pendelbus naar het centrum wordt gebracht. Vanaf 16.00 uur zijn er diverse eetstandjes en foodtrucks geopend voor de inwendige mens. Om 17.30 uur wordt er geopend met een lampionnenoptocht voor de kleintjes, voorgegaan door de Winterkoning, die je overigens ook een handje kunt geven. Om 18.00 uur gaat alle straatverlichting uit en zullen er in totaal 11.800 kaarsjes branden.

Circo di Strada en jeugdcircus Don Bosco tillen het thema naar een hoger level met spectaculaire acts. De dames van Optimaal Pontificaal zullen er fantastisch uit zien, evenals de Lasershow Resal en de vuurshows van Pyralis Blaze. Ook zullen er daarnaast 26 lokale verenigingen zorgen voor muzikaliteit en optredens. Op de tweede foto boven dit artikel ziet u het tijdschema inclusief de locaties. 

Beelden bij dit artikel