Gemeente en Surplus zetten ook dit jaar mantelzorgers weer in het zonnetje

Van 5 tot en met 10 november 2018 is het weer de Week van de Mantelzorg. De gemeente Moerdijk organiseert, in samenwerking met Surplus, allerlei activiteiten voor mantelzorgers, jong of oud. Van workshops tot zwemmen, van graffiti voor de jongeren tot een high tea en natuurlijk de spectaculaire afsluiting op zaterdag 10 november. 

Programma

Maandagmiddag 5 november (13.30 uur – 16.30 uur):
Creatieve workshops: bloemschikken, houtbewerking, cup cakes decoreren en decoratie activiteit hoge hoed maken schilderen in De Ankerkuil, Steenweg 48 in dorp Moerdijk.

Dinsdagmiddag 6 november (13.40 uur – 16.00 uur):
Workshop Aqua joggen en vrij zwemmen bij De Niervaert, Molenvliet 7 in Klundert

Woensdagmiddag 7 november (13.45 uur – 16.00 uur):
Ook aan de jonge mantelzorger van 8 tot en met 18 jaar is gedacht. Zij zorgen vaak (onbewust) voor één van hun ouders, boertje of zusje, opa of oma. Ook de jonge mantelzorger wordt daarom verrast met een graffiti workshop door Skool uit Breda. Ken je iemand in jouw omgeving waarvan je denkt dat hij of zij een jonge mantelzorger is, nodig hen dan uit voor deze workshop. Locatie: De Tune, Kristallaan 25d, Zevenbergen. Is het voor u lastig om vervoer naar Zevenbergen te regelen? Bel dan met 06-12253673.

Donderdagochtend 8 november (10.00 uur – 10.45 uur):
Djembé workshop bij De Blokhut, Prins Berhardplein 2 in Helwijk.

Vrijdagmiddag 9 november (14.00 uur – 17.00 uur):
Een High Tea bij De Droom, Wethouder Trompersstraat 52 in Langeweg.

Zaterdagmiddag 10 november (12.30 uur – 16.30 uur):
Afsluitende activiteit met lunchbuffet met entertainment bij De Borgh, IJshof 1 in Zevenbergen. Tijdens deze afsluitende activiteit is er een gevarieerd entertainment programma. Met zang en pianospel van Kim de Looper, dans van Balletstudio Tamara en of dat nog niet genoeg is een optreden van Steven Kazan, zoon van Hans Kazan. Steven presenteert zijn show, ‘de jeugd van vroeger’ vol humor, publieksinteractie en verbluffende goocheltrucs. Dit belooft een spetterende afsluiting te worden van een week boordevol activiteiten..

Bent u of kent u een mantelzorger?
Meld uzelf of diegene dan aan voor de Week van de Mantelzorger, want iedere mantelzorger verdient het om eens in het zonnetje gezet te worden. Aanmelden kan via mantelzorg.moerdijk@surplus.nl. Vermeld hierbij duidelijk naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, leeftijd en activiteit. Ook is het mogelijk om telefonisch aan te melden via 076-2082200.