Gedi en Jannie geridderd in de Orde van de Molenvliet

Vanmiddag mocht CBS De Molenvliet in Klundert koninklijk bezoek ontvangen. Koning 'Willem-Alexander' en koningin 'Maxima' betraden de aula waar de hele school op hen zat te wachten. Reden voor het bezoek was de onderscheiding die het koningspaar aan juf Gedi en juf Jannie mocht uitreiken. Gedi en Jannie nemen beiden  na jaren lief en leed afscheid van de basisschool en dat vraagt om een lintje. Beide dames zijn vanmiddag geridderd in de Orde van de Molenvliet, wat één van de festiviteiten van vandaag was.

Naast dit officiële moment vierden ook álle leerkrachten vandaag hun verjaardag. Dat gebeurt bij De Molenvliet overigens elk jaar in de laatste schoolweek van het jaar. De Meester- en Juffendag staat altijd in het teken van iets leuks, maar dit jaar werd er iets groter uitgepakt vanwege het afscheid van de juffen Gedi en Jannie. De dames hebben besloten dat zij een respectabele leeftijd hebben bereikt om andere leuke dingen te gaan doen. Genoten hebben ze jarenlang op De Molenvliet en binnen de scholenstichting, maar genieten gaan ze nu ook buiten de school. 

Uitgepakt werd er vandaag met springkussens, een stormbaan, oud Hollandse spellen, knutselen, gezamenlijk frietjes eten en dus de huldiging. Meester Peter en Juf Sanne, die zich voor de gelegenheid omgetoverd hadden tot Willem-Alexander en Maxima, overhandigden aan juf Lizeth (tevens de directrice van de school) de koninklijke onderscheidingen, die bij Gedi en Jannie werden opgespeld. Dat gebeurde in het bijzijn van hun gezinsleden, die speciaal voor de gelegenheid waren uitgenodigd. Een leuke, feestelijke dag en een fijne start van de zomervakantie! 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel