De avond4daagsen gaan gewoon door!

Kijk jij elk jaar ook zo uit naar de avond4daagse? Vier dagen genieten van de buitenlucht, de omgeving van jouw dorp en het sportief bezig zijn? Dat komt goed uit, want ondanks dat de avond4daagsen door corona afgelast zijn, gaan ze tóch gewoon door. De landelijke organisatie Avond4daagse komt namelijk met de Home Edition.

Via de eRoutes app (te downloaden in de PlayStore of App Store) kun je na aanmelding vier verschillende routes downloaden van 2,5, 5 of 10 kilometer, die starten vanaf de locatie waar je wilt starten, dus bijvoorbeeld vanaf je huis. Kies een afstand en de app genereert direct drie routes waar je uit kunt kiezen. Die routes wisselen dagelijks en nadat je een route hebt gestart, wijst de app je via stem- en beeldnavigatie de weg.

Aanmelden voor de Avond4daagse Home Edition kan voor 5 euro per persoon. Je hoeft bij de Home Edition niet verplicht vier dagen achter elkaar te wandelen: je kunt jouw avondvierdaagse lopen tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Wanneer je vier routes hebt gewandeld, geeft de app een seintje dat je de avondvierdaagse hebt volbracht en ontvang je een echte Avond4daagse Home Edition medaille thuis! Het is dus wel handig dat je dezelfde inlognaam gebruikt als bij het aanmelden, dan weet de organisatie waar de medaille naartoe gestuurd kan worden.

De organisatie roept een ieder wel op om zich tijdens het wandelen te houden aan de richtlijnen van het RIVM: houd 1,5 meter afstand van mensen die niet tot je huishouden behoren en van passanten. Aanmelden voor de Avond4daagse Home Edition kan via deze link: www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition.

Wij begrijpen dat deze Home Edition anders dan anders is. Normaal gesproken staan wij ook aan de start / finish van elke avond4daagse in onze gemeente om deelnemers op de foto te zetten. Als u de Home Edition gaat wandelen en u vindt het leuk dat wij langs komen om uw start / finish vast te leggen, laat het ons dan weten via info@kijkopmoerdijk.nl!