Caly Foundation helpt families met ernstig ziek kind

De oprichting van de Caly Foundation was pas op 12 augustus jl. en is ontstaan vanuit het verhaal van Caly. Bij Caly werd nog voor haar eerste verjaardag ontdekt dat ze kanker heeft, waarna een lang traject van chemotherapieën in het ziekenhuis in Utrecht volgde. Een kostbaar traject, waar de ouders van Caly wel financiële ondersteuning bij konden gebruiken.

Zij hebben hulp gezocht, maar zonder concreet resultaat. Een familielid van Caly heeft vervolgens de Caly Foundation opgericht; een stichting die families met een ernstig ziek kind ondersteunt. Ouders hebben al zoveel zorgen, de Caly Foundation wil hen ondersteunen door een stukje zorg weg te halen. Door bijvoorbeeld het kind een leuke dag of verjaardag te bezorgen, met een verjaardagsdoos vol slingers, cadeautjes en taart. Of door financieel bij te springen bij overnachtingen in de buurt van het ziekenhuis waar hun kind behandeld wordt. 

Op de openbare Facebookpagina van de Caly Foundation wordt verteld wie zij zijn en wat zij doen en kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de stichting. Op de website www.calyfoundation.nl leest u de verhalen van Caly, Esmay, Joep en Jayden en kunt u zelf een donatie doen. Daarnaast kunt u helpen door te geven (of mee te lopen) tijdens de collecte die wordt gehouden van 13 tot 19 oktober a.s. in Standdaarbuiten, Zevenbergen, Klundert en Fijnaart.

Beelden bij dit artikel