Annette van Kouwen uit Klundert wint vijfde maandprijs

Vanmorgen kwam Annette van Kouwen uit Klundert naar voren als dé winnares van de vijfde maandprijs. Zojuist kwam Annette haar waardebon te besteden bij Maros in Made ophalen in de winkel aan Den Deel. De waardebon hoeft niet direct op te gaan, ze mag deze in gedeeltes inleveren. 

Annette, die een korfbalwedstrijd stond te fluiten toen ze in de pauze zag dat ze gewonnen had, kwam nog verbaasd en beduusd de winkel van Antoine Bossers binnen gelopen. "Wat een verrassing. Ik vind het echt zó leuk. Ik ga ook meteen iets bestellen!", straalt Annette. Terwijl uw redactie nog stond af te rekenen, liep Annette al met drie kogelbiefstukjes de deur uit. "Voor morgen, samen met ons pa en ons ma", lacht ze. 

KijkopMoerdijk feliciteert Annette van harte met het winnen van deze prijs en wenst haar veel lekkere maaltijden toe!

De volgende maandprijs is ook al bekend en is een héle lekkere waarmee u compleet tot rust komt… We geven de eerste zaterdag van juli namelijk een tegoedbon voor een deluxe behandeling bij schoonheidssalon Beauty Time? in Zevenbergen weg! Reden genoeg dus om ook de komende maand KijkopMoerdijk goed in de gaten te houden. 

Beelden bij dit artikel