Al 72 aanmeldingen! Sport jij zaterdag ook gratis op afstand mee?

Karate Moerdijk organiseert aanstaande zaterdag online live een Budo Fit-training waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Dat kan dus gewoon thuis, met een tablet of laptop binnen handbereik. In samenwerking met Doyo Trainingen verzorgt trainer Chantal Straver de les online vanaf 08.50 uur. Jong en oud kan deelnemen en iedereen kan de oefeningen naar eigen kunnen uitvoeren. Voor aanvang geeft Chantal een uitleg over de sportles die focust op flexibiliteit, cardio- en krachtoefeningen en meditatie, maar natuurlijk vooral op fit én verbonden blijven. Wie aanmeldt ontvangt een uitnodiging met instructie om live mee te kunnen doen. Voor informatie klikt u door naar ons platform. Waarom? Trainer Chantal Straver licht toe: ‘Juist in deze tijden is het goed en fijn om fit èn met elkaar verbonden te blijven. Op deze manier heb je alsnog een echte afspraak om te sporten, en ook nog eens met heel wat anderen uit de gemeente Moerdijk, zonder dat je fysiek contact hebt.’ Inmiddels zijn er al 72 mensen die zich hebben aangemeld.

Wat is Budo Fit?
Budo Fit is een ontspannen sportles waarbij Chantal focust op flexibiliteit met een yoga warming-up, de deelnemers laat zweten met doeltreffende cardio- en krachtoefeningen om weer gezamenlijk tot rust te komen met een meditatie ter afsluiting. Deelnemers kunnen het zo zwaar (of zo licht) maken als dat zij zelf willen en kunnen. De les is geschikt voor jong en ouder, of men nu wel of geen blessure heeft. Deelnemers hoeven niet te springen, en Chantal geeft verschillende mogelijkheden om een oefening naar eigen kunnen te schalen.

Duur van de training/hoe aan te melden?
Op zaterdag 28 maart is trainer Chantal vanaf 08.50 uur online. Om 09.00 uur start ze de les. De les duurt inclusief uitleg tot ongeveer 10.20 uur. De training wordt georganiseerd in samenwerking met Doyo Trainingen. Deelnemers kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar info@doyotrainingen.nl. Dan ontvangen ze direct een uitnodiging met instructie om zaterdag vanuit de eigen woonkamer live bij het evenement aanwezig te zijn. Meer informatie over dit specifieke event via: www.doyotrainingen.nl (Foto: Fleur Westdijk)