Activiteiten Koningsdag afgelast of onzeker

De ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben het Oranje Comité Noordhoek, het Centraal Comité Zevenbergschen Hoek en het Oranjecomité Zevenbergen, de organiserende partijen achter de viering van Koningsdag in Noordhoek, Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen, doen besluiten om alle activiteiten op Koningsdag af te gelasten.

Stichting Oranjecomité Klundert heeft wel de Viooltjesmarkt die afgelopen zaterdag plaats zou vinden afgelast, maar heeft nog niks bekend gemaakt over de Koningsdagviering. Zij roepen volgers op de Facebookpagina in de gaten te houden voor verdere ontwikkelingen.

Het Oranje Comité Fijnaart heeft een bericht geplaatst dat zij normaliter bezien het programma rondom Koningsdag zouden verspreiden, maar het op dit moment nog onzeker is of de festiviteiten op Koningsdag in Fijnaart door gaan. Zij nemen op 7 april a.s. hierover een definitieve beslissing.

Het OranjeComité Willemstad, het Oranje Comité Standdaarbuiten en het Oranjecomité Langeweg hebben via hun sociale media nog niets bekend gemaakt. Over de viering in Moerdijk dorp is tevens (nog) niets bekend.