3FM Serious Request: The Lifeline komt door Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek

Vanmiddag om 14.00 uur is 3FM Serious Request: The Lifeline officieel van start gegaan. Zes radio dj's lopen in estafettevorm van Goes naar Groningen, waarbij zij in duo's etappes afleggen, om zoveel mogelijk geld op te halen voor slachtoffers van mensenhandel. Etappe 5 eindigt morgenavond, 19 december, in Zevenbergen en etappe 6 start in Zevenbergen en loopt vervolgens naar Zevenbergschen Hoek.

Natuurlijk is KijkopMoerdijk morgenavond ook op pad voor verslag en foto's, maar u kunt zelf ook langs de route uw steun betuigen. Die is als volgt:

Etappe 5: Roosendaal – Zevenbergen
Etappe 5, gelopen door Mark en Jorien, start op 19 december om 14.00 uur en leidt de dj's van Roosendaal naar Zevenbergen. Via de Allenweg zullen zij Zevenbergen binnenlopen, waarna ze de Sint Jorisstraat inslaan, vervolgens het Haveneind en de Noordhaven volgen. De etappe eindigt bij het checkpoint op de Markt, waar dj's Frank en Eva het wandelstokje zullen overnemen om 20.00 uur. 

Etappe 6: Zevenbergen – Made
Etappe 6, gelopen door Frank en Eva, start op 19 december om 20.00 uur en leidt de dj's van Zevenbergen naar Made. De etappe start op de Markt en loopt vervolgens via de Zuidhaven naar de Blokweg. De dj's wandelen via de Achterdijk, waarna ze de Schenkeldijk inslaan en hun weg vervolgen naar de Hoge Zeedijk. Via de Verlengde Hoge Zeedijk en over het viaduct over de A16, lopen de dj's langs het spoor Zevenbergschen Hoek binnen, waar ze in De Molensteen het dorp binnenkomen. Zij nemen de rotonde linksaf, de Hoofdstraat in, waarna ze via het Kerkplein en het Kerkpad de Olavstraat inlopen. Via de Bloemendaalse Zeedijk lopen ze terug naar de rotonde, die ze vervolgens linksaf nemen naar de Driehoefijzersstraat. Die straat lopen ze in zijn geheel uit tot de rotonde bij pompstation Amigo om vervolgens onze gemeente te verlaten.

Langs de route zijn diverse acties te bezoeken en kunt u de dj's aanmoedigen. Ook dragen zij een donatiebox waar u geld in kunt doen. Natuurlijk kunt u ook een plaatje aanvragen via www.npo3fm.nl waar u ook de dj's live kunt bekijken en beluisteren.