Zonnetje Nazomer Muziekfestival Klundert goedgezind

Als je dan toch een Nazomer Muziekfestival organiseert, dan hoop je toch echt wel op heel goed weer. En hoewel u ons zelden tot nooit kunt betrappen op het schrijven van anekdotes als 'Het zonnetje lachte goedkeurend toe' of 'De mensen genoten en de zon trouwens ook', kunnen we in dit verslag écht niet anders dan zeggen dat de zon het Nazomer Muziekfestival in Klundert goedgezind was. Middenin het centrum, op de kop van de Voorstraat / Molenstraat / Brugstraat, mocht het Westhoeks Mannenkoor de feestelijke middag muzikaal aftrappen, waarna zij gevolgd werden door de jeugd van MV Determinato en de dansers van #Reflex. Het festival werd afgesloten door de Sing It Sisters.

Uw redactie liep gisterenmiddag ook eventjes door Klundert en wij maakten een aantal leuke foto's, die u bekijkt in de fotoslider boven dit artikel. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel